Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MUNKOKO.fi

 

 

 

 

Mun koko?

MittanauhatMittanauhat

 

Mukavannäköisten vaatteiden löytäminen on verrattaen helppoa. Sen sijaan oikean vaatekoon ja mitoituksen hakeminen aiheuttaa meille useimmille harmaita hiuksia.

Shoppailua helpottamaan Munkoko.fi kerää yhteen paikkaan kaiken keskeisen tietämyksen veaatekokojen ja mitoitusten maailmasta. Kattava koko-opas yhden klikkauksen takana.

Osta vaatteita ulkomailta ja kotimaasta helpommin.

Kätevää!

Kysy meiltä?

Puuttuuko jonkun suosikkivaatemerkkisi kokotaulukko? Haluatko tietää lisää mitoituksista?
Haluatko henkilökohtaista opastusta oikean koon valintaan?

Älä epäröi vaan ole meihin yhteydessä tai anna palautetta klikkaamalla paalaute-laatikkoa!

Muoti Maijan leninki- ja takkikaupasta kansainvälisen tason merkkivaatteiden verkkokaupaksi

Naisten ja miesten muotia jo vuodesta 1956  - Aukia.fi Suomalainen nettivaatekauppa

Naisten ja miesten muotia ja merkkivaatteita Suomalaisesta verkkokaupastaNaisten ja miesten muotia ja merkkivaatteita Suomalaisesta verkkokaupasta

 

Kun Maija Wiik perusti vaatemyymälän Seinäjoelle vuonna 1956 alkoi samalla Aukia vaatemyymälöiden tarina, joka on osa suomalaisen vaatekaupan sodanjälkeistä historiaa.

Sodan jälkeisenä aikana pula vaatteista oli kova. Muodin saatavuus ei kuitenkaan ollut lähellekään nykypäivän tasolla. Kun asiakasta miellyttävä vaate myymälästä noina aikoina löytyi, jouduttiin usein vielä muokkaamaan tuotteesta, esimerkiksi naisten talvitakista tai mekosta,  asiakkaalle sopiva ompelijan avustuksella.

Jo Muoti Maijan ajoista lähtien perheomisteisissa Aukia vaatekaupoissa onkin sisäistetty ajatus siitä, että vaate ei ole pelkästään tuote, vaan vain osa muotikaupan kokonaispalvelua. Päämääränä on aina ollut tyytyväinen asiakas, joka voi antaa hyvää palautetta kokemastaan ja tulla aina miehihyvin uudelleen asiakkaaksi Aukian vaatemyymälöihin.

Kokonaispalvelu on asia, joka verkkokaupan maailmassa on noussut taas erittäin tärkeään rooliin kansainvälisistä asiakkaista kilpailtaessa.

Tänä päivänä Aukia Brand Store vaatekaupat toimivat kolmella paikkakunnalla Seinäjoella, Vaasassa ja Kokkolassa. Lisäksi verkkokaupat, naisten ja miesten muotia myyvä Aukia.fi, kansainvälisesti merkkivaatteita myyvä Scandinavian Fashion Store (scandinavianfashionstore.com) sekä "Specialist of Scandinavian Men's Casual Style" (aukiamenswear.com) myyvät miestenvaatteita sekä naistenvaatteita Suomeen ja kymmeniin maihin ympäri maailmaa.

 

MittanauhatMittanauhat