Kokomitoitukset F.A.Q

Mitkä ovat omat mittani?

Oikean koon valitseminen lähtee aina oman koon määrittämisestä. Olenko pienempi vai isompi kuin keskimääräinen henkilö? Tarvitsenko ehkä pidempiä hihoja kuin normaalisti tai pitääkö lahkeita yleensä lyhentää? Tämän mietinnän jälkeen on helpompi löytää tuotekuvauksistamme viitteitä siitä mikä tuote voisi sopia sinulle parhaiten.

Mitkä ovat tuotteen mitat

Mikäli tarkat tuotekohtaiset mitat ovat saatavilla, löytyvät ne tuotesivulta Koko-opas -linkin takaa. Usein kirjoitamme myös tuote-esittelyyn jos tuotteen mitoissa on jotain kokovalinnassa huomioonotettavaa. Jos kokotaulukkoa ei ole olemassa, voit käyttää apuna tämän sivun alaosassa olevaa viitteellistä kokotaulukkoa.

Sopiiko tämä tuote minulle?

Suosittelemme vertaamaan omia mittoja kokotaulukon mittoihin. Jos tätä ei jaksa tai halua tehdä on kätevää vinkki tarkistaa koko aiemmin ostetuista sopivista (mieluiten saman merkkisistä) vaatteista. Tätä keinoa käytettäessä kannattaa muistaa että esimerkiksi housut tuppaavat venymään käytössä ja lopullista kokoa määritellessä tämä kannattaa ottaa huomioon ettei tule valinneeksi liian pientä tuotetta kokolapun perusteella.

Voimmeko auttaa?

Oikean vaatekoon valitseminen on hankalaa aina välillä myös meille ammattilaisille. Mikäli olet epävarma, kannattaa aina kysyä apua. Autamme useita kertoja päivässä asiakkaitamme sähköpostiosoitteessa verkkokauppa@aukia.fi – lähetä meiille viesti niin autamme mielellämme.